НА ЗДРАВЈЕ
За Нас

Млекара Здравје Радово започна со работа во почетокот на 2002 година, во еколошки чиста средина која го опфаќа пределот помеѓу планините Огражден и Беласица, на 10 км. оддалеченост од Струмица.


Повеќе
Капацитети

Р.Е. Радово

Р.Е. Куманово


Повеќе
Контакт

Погон Радово,

Погон Куманово,

Дирекција,


Повеќе