Млекара Здравје Радово е присутна на пазарот со широка палета на производи, произведени исклучиво од млеко од Македонија.

Мешано сирење : кравјо и овчо сирење, комбинација која дефинитивно го погоди вкусот на потрошувачите и е далеку најпродавано сирење во Македонија.
Фетина : фета сирење со врвен квалитет. Единствен производител во Македонија
Мешан и овчи кашкавал : кашкавали кои се произведуваат во Куманово и во чие производство се задржа традиционалниот рецепт.
Растителен кашкавал : ексклузивен производител во Македонија и регионот. Се произведуваат и приватни марки за најголемите ланци на маркети во регионот.